13.04.2006 г., 20:25 ч.

Какво си ти за мен? 

  Поезия
1970 0 2
Какво си ти за мен?
Една несбъдната мечта!
Един прекрасен слънчев ден!
Една пресъхнала сълза!

Твоята мимика ми е безценна!
Незаменима е горещата ти целувка!
И за мен няма нищо по-ценно
от една твоя милувка!

Мечтая пак да те докосвам,
до себе си аз да те чувствам!
Времето си с теб да прахосвам
и единствено гласът ти да чувам.

Искам да сме заедно отново.
Да усещам как ме обичаш.
Любовта де преоткием наново
и с красиви думи да ме обличаш.

Ти си всичко, което
обичам и ценя!
И всичко, заради което
съм готова да умра!

© Хриси Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??