16.04.2018 г., 17:10 ч.

Какво си ти за мен 

  Поезия » Любовна
563 4 2

Какво си ти за мен

 

Светлината в моя ден си ти!

Ти си топлината за сърцето!

Болката, и радост, и сълзи!

Вятърът, животът и небето!

 

Раят за душата си ми ти!

А си Адът тука на земята!

Любовта която ме боли!

Прошката, лъжата и вината!

 

Моето желание си ти!

Ангелът пазител на мечтите!

Дяволът във тъжните ми дни!

Щения така дълбоко скрити!

 

Моята съдба и моят път.

Черната магия, бяла радост!

Ти си моят вечен кръстопът!

Споменът за някогашна младост!

 

Ти си моят Демон на нощта!

Ти си моят Ангел , светлината!

Ти си всичко! Ти си любовта!

Ти си вярата и добрината!

 

Моят дом във буря, дъждове!

Пристанът за който аз мечтая!

Моят фар във бурното море!

Искам те! До болка те желая!

 

15.04.2018 г.

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??