8.08.2006 г., 13:58 ч.

Какво за мен е любовта... 

  Поезия
952 0 5
Бих откъснала от мрака
сетен полъх светлина
и угрижена ще чакам
твойта нежна тишина.

Сутрин слънцето ще праща
свойта сладост у дома.
Весело ще те изпращам,
в очите с две слова.

Всяка нощ ще ти дарявам
от себе си по късче красота,
дано тогава осъзнаеш
какво за мен е любовта.

© Диляна Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??