30.10.2005 г., 20:25 ч.

Каквото и да кажа 

  Поезия
1020 0 0

Каквото и да кажа – ще е малко,

каквото и да кажа – ще е много,

каквото и да премълча ..............

Няма те, а утре ще си тук,

далече си, а мислите са тук,

до теб не ме боли  ......................

Променям се, ще премълча,

променям се, ще издържа,

и после всичко ще е ново .........

не искам да го разваля.

Не бих си позволила да загубя

това, което не мога да спечеля.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??