17.04.2008 г., 17:14 ч.

Камбаната мълчи, щом я погалят 

  Поезия » Друга
846 0 4
Камбанен звън Душата ми издава,
под Удара жесток сега Кънти.
Камбаната мълчи, щом я погалят...

Но как запява само и трепти
във Резонанс със Тона Изначален,
Камбана без език- и Тя дори

разлива из Простора звук камбанен,
Запява Тя и почва да звънти,
ако Я Тресне Тежък Чук... Или пък Камък!


Прекрасно
Е, дори и
да боли.

© Кирил Ценев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??