25.01.2015 г., 13:26 ч.

Камина 

  Поезия » Любовна
282 0 0

Студено е навън и тишина

само вятъра сърдито нарежда.

Камината гори у дома – тя

навява ми нежни чувства.

 

Сядам близо до огъня

пламъци игриво танцуват.

Топлина‚ ухае на бор

отпивам глътка вино.

 

Като зимен‚пухкав шал

топлят ме мили спомени.

Нищо‚че вън вън е студено‚

огън топли сърцето ми.

 

Ето те и теб. Стоиш до камината,

говориш ми с красиви думи.

Замълчи. Знам. Обичаш ме.

Само това ми е нужно.

 

Твоя огън разпалва у дома камината‚

твоя огън стопля душата ми.

Нежна мелодия звучи.

Да те обичам‚ научи ме!

 

© Екатерина Маслинкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??