1.06.2021 г., 17:23 ч.

Капчица 

  Поезия
302 0 1

Изживявам те като

закъсняло лято

в моите есенни води,

като капчица благата

от детските ми дни,

която с устните попивам,

жаден за обичта ти скрила

моите слънчеви мечти...

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??