1 июн. 2021 г., 17:23

Капчица 

  Поэзия
282 0 1

Изживявам те като

закъсняло лято

в моите есенни води,

като капчица благата

от детските ми дни,

която с устните попивам,

жаден за обичта ти скрила

моите слънчеви мечти...

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??