23.11.2008 г., 2:06 ч.

Капка надежда 

  Поезия » Любовна
499 0 3
Капка надежда със доза сълзи,
капка надежда в сърцето кипи.
Тази капка ми вдъхва живот -
малко оптимизъм в едонообразната любов.

Дай ми усмивки безкрай непринудени,
дай ми мечти от очите ти загубени.
Ела и ме спаси от живота ми сив,
бъди истински, бъди мечтател, бъди жив!

Но как да избяга моята душа,
когато е притисната от диктата на реалността?
Правилата за мен сега са излишни
и чувствата към теб остават си скришни.

Страхувам се, а тази капка в сърцето изгаря,
кутията свършва... цигара догаря.
Нощта е дълга, а аз съм сама,
заклещена между мечтите и реалността...


© Нямам Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • това ми е фаворит вече радвам се че те открих защото сякаш описваш бурята вътре в мене в момента
  • Ела и ме спаси от живота ми сив,
    бъди истински, бъди мечтател, бъди жив!

    Това е много хубаво казано
  • Браво на теб много ми харесва стихчето ти страхотно е!
Предложения
: ??:??