Предлагам на вашето внимание две зимни капчици акварел.
Б.
Премръзналият Вятър,
настръхнал от
скитане в зимата,
сълзливо наднича
в комините…
Опитва се топлия дим
да пребори
и да слезе на топло…
Чак до Огъня
в камините!
***
Ледени висулки
Покривите украсяват…
В ледената утрин
слънчеви лъчи
студено отразяват.
Б.Калинов
22.12.2010г.
Пловдив
© Борис Калинов Всички права запазени