22 dic 2010, 23:22

Капки акварел-10 

  Poesía
547 0 11

Предлагам на вашето внимание две зимни капчици акварел.

Б.

 

 

Премръзналият Вятър,

настръхнал от

скитане в зимата,

сълзливо наднича

в комините…

Опитва се топлия дим

да пребори

и да слезе на топло…

Чак до Огъня

в камините!

 

***

Ледени висулки

Покривите украсяват…

В ледената утрин

слънчеви лъчи

студено отразяват.

 

Б.Калинов

22.12.2010г.

Пловдив

© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??