16.03.2011 г., 23:08 ч.

Капки акварел - 14 (Огледало) 

  Поезия » Любовна
1781 0 6

Представям ви поредните "Капки акварел"... Надявам се, че ще ви харесат заедно с акварела на Марион Болонези. Наречен е "Очите - огледало на душата".

Б.

 

 

 

Отсреща- моите очи.

В огледалото –

с годините

резонно потъмняло…

Дотолкова, че

посивелите

от Времето

коси

едва се виждат -

сезонна

радост закъсняла…

 

***

Снежинка

в прасковените

къдрици,

а Слънцето

все погледа ти

търси…

Парченце огледало -

пръснати искрици,

оставени след

стъпки…

Бързи.

 

Б. Калинов

16. 03.2011г.

Пловдив

© Борис Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??