6.08.2011 г., 10:12 ч.

Капки акварел-30. Само сън. 

  Поезия » Еротична
949 0 7

Акварелът е на Стив Ханкс.
Останалото - от мен за вас.
Ще се радвам, ако ви хареса...
Б.

Много…

Много преди

градът

да се събуди

и вятърно

да се затича

по горещи

друми,

със затворени

очи

се чудя…

Кое бе онова

момиче,

дето тихичко

в ухото ми

прошепна

две

галещи думи?

Сега…

Сега със сигурност

ще се събудя…

 

Б.Калинов

03.08.2011г

Пловдив

© Борис Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??