26.11.2011 г., 19:45 ч.

Капки акварел -34. Някой да… 

  Поезия » Пейзажна
496 0 6

Нарекох картината "Някой да угаси небето"... Имам такава фотография, но реших да нарисувам този изгрев с новите си четки и бои в компютъра.
Отдавна се каня да го направя... Надявам се да ви хареса!
Б.

 

 

Някой да угаси небето?!

Ранобудните облаци

с белите си ризи

запалени

тичат…

Тичат към морето!

 

***

Облак, изчервен

от пурпурната Слънчева

целувка,

остава на небето…

От изгрева пленен.

 

Б.Калинов

19.09.2011г

Пловдив

© Борис Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??