22.06.2012 г., 12:29 ч.

Капки акварел - 43. Просто ден. 

  Поезия » Любовна
530 0 4

 

Не спешите жить...
    не торопите время...
Николай Денисенко

 

Денят започва…

Като всеки ден.

Балконът Слънцето

очаква,

а то наднича между

облаците

утринно заспали,

като мен.

Те сега

почти

доглеждат сънищата

долу

в тротоарна локва.

Спирален дим

от каната

върви…

Мирис на кафе,

цигара.

В уплашен бяг

минутите

летят.

Ще стигнеш Времето?

Едва ли…

Стрелките Бèсове са -

цигани на автогара.

Не минути…

Дните ми крадат!

 

Б. Калинов

19.06.2012г.

Пловдив

 

 

© Борис Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??