13.11.2011 г., 1:37 ч.

Капки от любовта 

  Поезия » Любовна
733 0 4

Дай ми една целувка и аз ще те запомня завинаги.
Дай ми любов безкрайно голяма.
Дай ми от мечтите си, за да мога да заспя,
да сънувам само теб в съня...

Дай ми надежда, че това е истина.
И аз ще ти дам ключа към сърцето ми.
Ще ти дам моето тяло и душа.
Oт сърцето си ще ти дам, до капка любовта...

© Мартин Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??