12.08.2018 г., 2:02 ч.  

Игривото перо (+ 18) от Литатру 

  Поезия » Хумористична
456 2 2

Автор - Величка Николова - Литатру

 

Перото ми игриво,
все малко си е диво.
Въобще не му се пее,

а скърца и лудее...

и щом го понатисна –
не плаче, но се вкисва.
— Тъжѝ! – му заповядвам.
То – обич проповядва…
— Засмей се! То не иска,
а в локва се накисва –
набъбва, натежава;
добре се освежава;
изтръсква се тъдява
и чак тогаз запява!

Автор – Литатру1
сряда, 08 август 2018 г.
България, София

© Величка Богданова - Литатру Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??