12.10.2008 г., 17:15 ч.

Карамбол 

  Поезия » Любовна
545 0 0
Карамбол


Карамбол ми е в душата,
нещо с теб не се разбрахме!
Нежно вадиш ми душата,
а конците разпиляхме.

После как ще ми ги върнеш
тез частици, дето скачат!
Да не би да ги обърнеш
да започнат те да плачат!

По-добре не пипай нищо,
че отломките са остри,
ако има в мен излишно,
чакай скорошната поща!

© Ивалина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??