28.06.2018 г., 13:42 ч.

Карамфили 

  Поезия » Любовна
382 0 1

Искам волно да летя,

да преплувам морета, океани

към теб, моя мечта,

да видя две цветя засмяни –

да видя карамфили –

твоите очи мили...

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??