Любовта ни сигурно не е класическа,
а другите ни виждат като странна двойка.
Понякога е чисто платоническа,
но случва се и да попаднем в тройка.
Аз зная, че разбираш. Формите ми пищни,
привличат някак във магнитното поле.
И стават думите ни, всичките излишни.
Готови сме да си заформим и каре.
Пък хората да си говорят и подмятат.
Животът и без думи си върви.
И нека зли езици в примки ни затягат,
след този спазъм ще сме по-добре, нали!?
© Анна Станоева Всички права запазени