Jun 23, 2009, 8:42 PM

Каре или тройка? :) 

  Poetry » Humour
1026 0 24

 

Любовта ни сигурно не е класическа,

а другите ни виждат като странна двойка.

Понякога е чисто платоническа,

но случва се и да попаднем в тройка.

 

Аз зная, че разбираш. Формите ми пищни,

привличат някак във магнитното поле.

И стават думите ни, всичките излишни.

Готови сме да си заформим и каре.

 

Пък хората да си говорят и подмятат.

Животът и без думи си върви.

И нека зли езици в примки ни затягат,

след този спазъм ще сме по-добре, нали!?

 

 

© Анна Станоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??