28.09.2007 г., 13:01 ч.

Каризмено и лично 

  Поезия
738 0 13

Минаваш през мен като вятър

и след тебе оставам мъгла.

Разкопан като амфитеатър

с антикварна, безсценна цена.

Ти минаваш през мен като вятър

с дъх на есен и циганско лято.

Със целувка и повей в косата

неусетно окапват листата.

Ти минаваш през мен като вятър

и след тебе изригвам торнадо.

Приюти ме във своите обятия

И танцувай със мен в листопада


© Тома Кашмирски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??