30.03.2008 г., 20:18 ч.

Кармично 

  Поезия » Философска
786 0 5
КАРМИЧНО

Животите ни,
вплетени във френска плитка
стегнато,
отпуснато,
със побелели кичурчета
от лъжи и грешки,
очакващи да станат обещания,
които ще възкръснат
под слой боя на качествена марка...

А корените им,
вклинени в егото ни,
ще ни напомнят пътя,
който трябва да поправяме
сами
и заедно...

29.03.2008


© Силвия Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??