24.03.2010 г., 16:43 ч.

Картина в стих... 

  Поезия » Философска
697 0 8




Огромно зарево
над планета синя
наречена Земя...

Изгарящи милионни
светове - живот
бял0-синьо сияние
лъч седемцветен
премина през
всяко човешко
същество...

Искрящи звездни звезди
омайни лекокрили птици
огнени ветрове
промяна...

Огън завихря клада
на опрощаващи ветрове
изгарящи звезди...

Полета - океани
деца на майка природа
отчаяно търсят вода
но намират малки
отровни езера...

Огненодишащи вулкани
земя историческа
земя без вода
три огромни
ядрени гъби
взрив...

ЗАЩО?...


12.03.10г.

© Сириус Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??