Мисли си художника на ум...
каква е таз картина?
Изрисувана, динамична,
тъй магична!
Ала крие се зад нея истината неясна.
Чуди се как съществува, нещо толкова перфектно!
Всякаш от стомана неразрушимо
и с проблясък неустоимо...
Ала стига той до рестравция
и знае, че следва кулминация.
Различна е тази картина...
изящна и непресторена...
Надява се, че няма да намери, маска оголена...
Тъй прекрасна и животворяща,
че затвори ли за миг очи,
тя ще се претвори!
© Веселина Станишева Всички права запазени