28.11.2023 г., 9:07 ч.

Картината в моята стая 

  Поезия » Любовна
102 0 0

    

Картината в моята стая

 

Картината в моята стая

усмивка е, лъч, светлина!

Разказва ми приказка стара

за много любов, красота.

 

Картината в моята стая

ми шепне за тебе в нощта!

Когато очите затворя,

сънувам прекрасни неща.

 

Картината в моята стая

сърцата ни свързва с любов.

Тя думи реди във безкрая,

тя лятното слънце е, зов.

 

С картината в моята стая

изпращам ти  поздрав от мен!

И нека вълшебно да свети

във всеки твой радостен ден!

            Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??