30.04.2013 г., 10:49 ч.

Категорично 

  Поезия » Еротична
1187 1 2

Правя ти, скъпа, страстно предложение:

искам да си под моето владение.

Давай, завърти красивото си тяло,

искам да си моя напълно, изцяло.

 

... Правя ти, скъпа, страстно предложение:

ти си ми най-категоричното решение.

Докосвам те, милвам те, към стената те притискам,

кажи ми, мила, бива ли: толкоз силно да те искам...

 

 

 

 На връщане от София, на гара Горна Оряховица, ме спохождат едни спонтанни, диви мисли, в рима o_O


... и не ми излизат от главата.

Може би, ако ги запиша някъде, тези фантазии ще поутихнат...

© Отдаден Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Веднъж накацат ли те диви мисли,
    такива гъделичкащи и страстни,
    не ще утихнат, ще родят се триста
    след тях, по - сладки и опасни.

    вЕрвай ми
  • Пробвай, може пък и да стане!
Предложения
: ??:??