Катерачът
Усещането да катериш
Пътя към своето Аз
е като усещане
за есен в октомври -
хубаво като блус,
задъхано като сълза,
един копнежен миг
на индигово безвремие.
Усещане за уют и огън.
Неутолим инстинкт
на мъжката природа
да катериш Пътя към себе си.
Катерене...
Усещане в октомври,
усещане в есен.
Starkmaster (Ванко Николов)
© Ванко Николов Всички права запазени