2.08.2018 г., 0:14 ч.

Катери се! 

  Поезия » Философска
558 1 3

Катери се !
Недей да се отказваш!!!
Бори се!
На себе си доказваш!
На никой не робуваш!
Повече от всеки струваш!
Обяснение на никой не дължиш,
ако никога не се преструваш!
Ако истински си винаги пред всеки
дори и да не си в правите пътеки,
ти си себе си и е достатъчно,
за да живееш най-порядачно.
Катери се!
Недей да се отказваш!
Бори се!
На себе си доказваш!
Ти си никой, но си всеки,
щом си смачкан от проблеми.
Катери се!
Все нагоре продължавай!
Можеш сам, не го забравяй!
Катери се сам и за напред,
свиквай с болката от ляво.
Катери се, ето стигна!
Тук съдбата ти намигна.

Имаш своето парче от рая,
понеже издържа до края.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Колко хубаво...
    Да се събудиш и да видиш нещо прекрасно, написано по твой адрес.
    Благодаря за прекрасното утро, момичета.
  • Много истинско и мотивиращо стихотворение! Благодаря!
  • Чудесен призив! Не е лесно да си от катерещите се, но винаги си заслужава! Не, Славата, тя не е за всеки, но удоволетворението...стига!
Предложения
: ??:??