Като ангел в съня ми идваш
със сияещо от радост лице.
С усмивка блага ти топлиш
моето малко наивно сърце!
Като ангел тъй лъчист и светъл,
носещ радост по света,
идваш ти в съня ми да ме будиш
с мили думи и дела!
Но когато сънят ми свърши,
сам си тръгваш ти.
Тогава сърцето остава пусто, безмълвно
от многото несбъднати мечти!
Благодаря ти, ангеле мили,
за твоето чисто и благо сърце.
Благодаря ти, ангеле мили,
че с дъха си топлиш моето сърце!
Остани само още миг в съня ми,
да стоплиш сърцето застинало от лед.
Че твоята душа искряща -
тя топли моето малко сърце!!!
© Мила Всички права запазени