1.11.2017 г., 14:20 ч.

Като дете 

  Поезия » Любовна
594 0 2

Искам да те обичам по детски,

но толкова много боли.

Искам чувства човешки,

но няма, и в очите вали.

 

Не те обичам по детски,

вече не съм дете,

не чувствам чувства човешки

и царува мрак под синьото небе.

 

А исках да бъдем двама,

къде си любими, къде.

Ти върна у мене детските чувства,

и аз съм отново дете.

© Денислава Донева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??