16.06.2009 г., 11:58 ч.

Като двигател стар на Лада Нива 

  Поезия » Друга
839 0 2

Като двигател стар на Лада Нива

15.06.2009

 

Разхлопа се сърцето ми нещастно,

като двигател стар на Лада Нива...

За теб това е някак ефикасно,

така ще вярвам на очите ти лъжливи!

 

Ала за мен това е, може би, опасно!

От сърцебиене инфаркт се получава!

А всеки път ти вярвам някакси пристрастно,

в замяна пак лъжите си ми даваш!

 

Дали сърца разбити някой ремонтира?

Че мойто вече плаче за ремонт!

Кръвта във вените ми като масло запулсира,

а като стачка във сервиз ти правиш ми бойкот!

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??