15.04.2009 г., 21:38 ч.

Като един ден 

  Поезия » Любовна
833 0 3

 

Като един ден

 

Беше като нов ден, красив ден.

Без памет за вчера,

без мечти за утре...

Останахме да бъдем просто днес.

 

Наслаждавахме се един на друг,

откривахме нови хоризонти,

като току-що родени деца.

Така чиста бе любовта ни...

 

Като нова пролет,

като нов живот,

като мечтано лято,

като късна есен,

като топла зима.

Като нова дума за верността ни.

 

 

Има ли по-дълъг ден от този?

По-красив ден от този?

Един ден е един живот -

това е нашата любов!

© Жени Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??