Ако ти си човекът за мен,
обади се бързо, не губи ни ден!
Ако пък не си - тръгни си сега!
Не искам да бъда с разбита душа.
По странни пътеки тя вървяла,
много разлъки, любов преживяла
и ограбена, слаба, ранена
не иска среща с душа студена.
И не си ли мечтаната душа,
не се обаждай, остави ме сама!
Преживяла съм разочарования много,
остави ме така, не съди ме строго!
Търси душа млада, без рани по нея,
а аз като досега, без теб ще живея
и ще продължавам да горя на клада,
ФЕНИКС ще бъда с душа млада...
© Nina Toshich Всички права запазени