Приемам те
за кратко и под час.
Откраднат миг
след трудно ежедневие.
Като лекарство.
Хапче срещу стрес,
изтриващо
поне за час проблемите.
Илюзия.
Оазисен мираж
в душата ми - пресъхнала
пустиня
и жадна за любов,
както за дъжд,
но не откраднат,
илюзорен,
а завинаги.
© Снежана Всички права запазени