9.02.2012 г., 11:48 ч.

Като нискобюджетен филм на ужасите... 

  Поезия
674 0 0

Целуни ме. Филм нереален,

сцени без сюжет! Сурова равносметка...

Прехапани устни (до кръв). Виртуален,

разтърсващ катарзис във клетка.

 

Преоткрий се във мен (за да те изтрия)!

Под твоя контрол моят свят експлодира... 

Не трябва! Не мога! Не искам да крия!

Ти ме разпиля! (След теб кой ще ме събира?)

 

Целуни ме! Филма довършвай!

Последна сцена. Дъх затаен,

пулс ускорен. Недей! Не прекъсвай!

Довърши започнатото. Направи си трофей и от мен!

© Силвена Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??