18.08.2006 г., 13:19 ч.

Като прашинки... 

  Поезия
741 0 5

                                               ***                         

 

                       Като прашинки паднали сме аз и ти,

                       полепнали по пръстите на вятъра.

                       Далечни сме и бродещи, сами,

                       и сякаш непознати, и приятели.

 

                       Като снежинки пухени сме аз и ти,

                       във леден сън заключени треперим.

                       Когато сме самотни ни боли,

                       а невъзможно е да се намерим.

 

 

                                                3.10.2002г.

© Василена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??