20.06.2008 г., 23:06 ч.

Като през есента 

  Поезия » Любовна
457 0 2
 

И после вероятно

ще се зачудиш

как така

посред горещо лято

валя...

като през есента...

 

Аз ти се усмихнах

и целунах

първи път.

Узнала, че си книга,

разгърнах...

Душата ти и твойта плът.

 

 

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??