6.08.2008 г., 17:24 ч.

Като пръстен 

  Поезия » Любовна
501 0 0

,,и ти разбираш

как в тишината

завинаги

споени са

душите,,

Валери Рибаров

 

Като пръстен жълтозлатен,

споен със диамант блестящоскъп,

украсяващ той ръката

на любимата във миг съдбовен

от любимия незнайно разделена е

в ден на отчаяние и скръб...

Душата й сломена е

от самота несподелена,

тъй лесно наранена е

от нежелано от двамата

разделяне...

Lina Vira Assa Amy

© Евелина Аврамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??