9.06.2008 г., 6:17 ч.

Като теб сама 

  Поезия » Любовна
735 0 4
 

Като теб сама

 

И в този късен час

струя от капки облива мига!

Пясъкът в шепите напомня ми на нас -

разпръснат, на части, несъбран досега...

 

Като перла в мида съм сама...

Обвита от нежност кристална!

Погълната от нощта...

Дали съм фантазия или съм реална?!

 

Излива и морето своите сълзи, като вълни

Под изчерпаното небе от сияния...

До безкрайността всеки прилив и отлив го боли...

Така и то като мен оставя самотните си послания...

© Андреа Емилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??