8.10.2008 г., 14:11 ч.

Като утро 

  Поезия » Любовна
2192 0 11




Ще дойда аз при теб
със полъха на утрото,
поръсено със капчици роса,
ще нося с мен сияние от слънцето
и любовта, обвита в златна топлина...
Ще нося пръски от вълните морски,
изплетени от синьо кадифе -
и нежен вятър ще вплета в косите си,
посипани по твойте рамене...
И свежа като утринно сияние,
ще те докосна с топлите си устни,
ще те заливам с водопад от страсти -
и няма да поискаш да ме пуснеш...

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??