Като в Райска градина
Като в Райска градина е сърцето твое,
мило, скромно и добро.
Ти на бедните помагаш, утеха си
в нещастните им дни.
Вяра и надежда за живот им вдъхваш!
О, майчице, колко прекрасна си ти!
Свалям шапка аз пред тебе,
скланям в срам и смут глава...
Само като се замисля, колко болка съм ти причинила...
Прости ми, о, майчице добра!
Любов и мир са посланията ти към света.
Дано да се осъществи твоят завет!
Благодаря ти, Дево, че толкова пъти
живота спасявала си ми ти!
Ти, моя надежда и вяра прекрасна,
никога недей да спираш да бдиш
над бедните души!!!
Това е специално за Богородица. Днес е нейният празник и затова реших да сменя малко тематиката си на писане. Тя много пъти е спасявала живота ми и съм благодарна на всички, прочели произведението ми, а най-вече на тези, който са го харесали! Късмет и успех на всички! Благодаря предварително! :):):)
© Мила Всички права запазени