18.10.2016 г., 1:10 ч.

Като водата 

  Поезия » Любовна, Друга
379 1 0

Обичам те като морето –

любов на приливи и отливи.

Два кораба са впили във сърцето ми

ресници – тежки плавни котви.

 

Обичам те като реката –

устремена, бавна, бърза.

Две лодки преобръщат водопади,

с  въжета въздух ли са свързани.

 

Обичам те като водата –

без вкус, без мирис и безцветна!

…………………………………….

(Тук няма думи, само да те светна.)

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??