31.07.2007 г., 14:03 ч.

Като врабче... 

  Поезия
661 0 14

Надежда мъничка, уплашена в ръката ми,
като врабче трепери и се свива...
Ще отлети, усещам как душата ми
осиротява мълчаливо.


Ще се стопи в очите светлината -
тъгата ще ме приюти,
приятел ще ми бъде тишината,
от любовта накрая ще боли...


Надежда мъничка и ето, че отлита...
сега събирам спомени от теб,
дали си струва, няма да се питам...
ти беше слънце в моя ден.

© Яна Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??