Само вятърът ме гали
Само в мен страстта той пали
И не спира да лудува
Нежно гали и целува
Слънце сутрин ми поднася
В свят вълшебен ме отнася
Дъжд понякога ми носи
Гали ме и пътя сочи
Песен нежна ми припява
Приказка разправя
В мене вятърът живее
Мойта люлка той люлее
Друг път сърди се и вее
Нищо в мене не пилее
Вятърът така обича
В нежност ме облича
Ако искаш с мен да си
Като вятъра прави
© Любомир Деничин Всички права запазени