11 feb 2010, 11:00

Като вятъра 

  Poesía
583 0 11

Само вятърът ме гали

Само  в мен страстта той пали

И не спира да лудува

Нежно гали и целува

Слънце сутрин ми поднася

В свят вълшебен ме отнася

Дъжд понякога ми носи

Гали ме и пътя сочи

Песен нежна ми припява

Приказка разправя

В мене вятърът живее

Мойта люлка той люлее

Друг път сърди се и вее

Нищо в мене не пилее

Вятърът така обича

В нежност ме облича

Ако искаш с мен да си

Като вятъра прави

 

© Любомир Деничин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??