8.01.2009 г., 20:27 ч.

Като звезда 

  Поезия » Друга
909 0 2
"Като звезда"

Като звезда с невидими лъчи
ти плахо стигна до моите очи,
протегна плавно своята ръка
и вля се в тях като падаща звезда.

Достигна бързо моите мечти
и каза "спри - не ги губи,
ти имаш мен - една звезда,
ти имаш мен - аз съм твойта светлина".

Свали от мене тъмните стъкла
и каза "виж - колко е красив навън света,
не крий от тебе тази свобода,
не крий очите си със своята ръка".

После в мене заживя и свой дом направи моята душа,
красив, чист и подреден,
в сърцето си аз го чувствам
като хубав, слънчев, летен ден.


Дата : 29.07.2007 год.

© Димитър Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??