29.05.2013 г., 15:12 ч.

Казах ли ти... 

  Поезия » Любовна
516 0 1

Казах ли, че аз съм твоя

тиха сянка през деня?

Че разчупвам аз покоя

на блаженството в съня.

 

Казах ли, че аз съм този,

де сърцето му трепти?

Разпилява се в залози

топли думи да шепти.

 

Казах ли, че аз те любя

и горчилката тая?

Че в сърцето аз те губя...

Утрото е без заря.

 

Казах ли или не казах -

не е важно туй дори.

Че със тебе се наказах,

то се вижда от зори.

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??