21.05.2018 г., 17:03 ч.  

Казано накратко - 20 

  Поезия » Философска
190 0 1

                                                          на Боян Петров

 

* * *
над високия дух
стои единствено Бог
всеки връх е нисък
* * *

13.05.2018
Jullie

© Юлия Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??