28.12.2007 г., 14:15 ч.

Казвам - Не! 

  Поезия » Бели стихове
650 1 2

Разбрах, че съм различна,
когато казах "Не"!
Пречупих се порядъчно, пластична.
Не оставих никой обиден да се прибере!

Не те предадох!
Останах вярна на нас двамата!
Не те излъгах, на друг не се отдадох!
За теб останах дамата.

Не ти го казах,
не исках да се хваля, да се рекламирам.
Просто тихичко отказах.
Не споделих, за да не се възгордееш, да не разбереш, че те обичам.

Точно пред този човек
съм била слаба винаги за неговото изкушение!
Но какъв би бил един живот без теб?
Как да захвърля сродната си душа, заради едно безмислено забавление?

Не искам да си мислите, че се хваля.
Аз просто се радвам, че не те предадох!
Прав си! Явно има в мене някаква промяна,
за думички-трохи не те продадох!

© Милена Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??